Wat kan ik zoal doen?

Je bent natuurlijk vrij om te bepalen wat je zelf wilt doen. Toch zijn er veel bezoekers die meer willen.

Je bent als webcam model je eigen entertainer en zorgt dat bezoekers natuurlijk bij jou in je chatroom komen. Je bepaald zelf wat je doet en hoe je het brengt bij jouw bezoeker(s). Het is mogelijk 'prive' te chatten met een bezoeker die exclusief met jou alleen samen wilt zijn. Je kan het spannend houden door niet gelijk met de deur in huis te vallen maar langzaam delen van jezelf te laten zien. Bezoekers kunnen ook over een webcam beschikken waarmee jij hun kunt zien. Vaak tref je ook bezoekers die in werktijd besluiten om prive met jou te chatten.

Volledig in beeld?

Als webcam model ben je niet verplicht volledig in beeld te komen. Sommige dragen een masker of besluiten om helemaal niet met gezicht in beeld te komen. Dat is volledig aan jou wat je besluit te doen en te willen laten zien van jezelf. Men kickt erop als een model lingerie draagt, speeltjes gebruikt of met jezelf speelt. Indien je samen met je partner actief wilt zijn dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Geef spannende shows en krijg er voor betaald ook!

Wil je het eerst proberen en kijken hoe het exact werkt? Via onze website krijg jij 3 gratis minuten zonder verdere verplichting. Klik hier voor jouw 3 gratis minuten als bezoeker. Eenmalig geldig.

Extra's verdienen

Extra's verdienen als webcam model

Bezoekers zijn in staat om de modellen een extra te kunnen geven indien de show of performance zeer goed was. De minimale verdiensten liggen op soms 40 cent per minuut. Sommige modellen doen het erg goed waarbij ze een gemiddelde van 3000 min. per maand doen. Dat is omgerekend € 510 excl fooi.

Betaling met factuur

Altijd een factuur overzichtBetalingen ontvang je samen met een specificatie per factuur welk je elke maand discreet per post ontvangt. Je kunt ook dagelijks inloggen en hier je verdiensten bekijken. Verplicht is dat je elk jaar netjes je belasting opgeeft.

Uitbetaling p. maand

Betaling ontvangen per maand per bank Per bank ontvang je elke maand een uitbetaling inclusief specificatie. Ter discretie is het mogelijk een eigen en discrete vermelding op te geven zoals "Prive verdiensten" zodat niemand weet dat je webcam model bent.

Je eigen tijden

Werken wanneer je wilt Het voordeel als webcam model is dat je je eigen werktijden bepalen kunt. Zo kan je je studie en / of baan met elkaar combineren als model. Elke dag 1 uur actief levert min. 10,20 op exclusief fooi of extra's. Het loont!

Elke dag weer!

24 uur per dag!Het zou zo maar kunnen dat je een dag extra tijd hebt. Op deze dagen is het juist interessant om extra werk in handen te nemen! Je zult ontdekken dat er ook leuke bezoekers aanwezig zijn waardoor het leuk blijft!