Hoe werkt aanmelden?

Aanmelden kan 24 uur per dag 7 dagen per week op een discrete anonieme manier. De gegevens die je opgeeft zullen nooit worden gedeeld op internet!

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Dit brengt jou naar een aparte website waarop je de rest van jouw gegevens in kunt vullen. Zodra alles gereed is zal een gevestigd bedrijf uit Haarlem contact met je opnemen per email met verzoek tot je ID en bankgegevens. Vanaf dat moment zal je aanmelding goedgekeurd worden en ontvang je een uitgebreide "how-to" per email met hoe alles werkt.

Anoniem en discreet?

Je gegevens zullen altijd op een discrete wijze worden behandeld en niet gedeeld met 3rden. Een bezoeker kan dus ook jouw gegevens niet opvragen. Je bent dus altijd anoniem en discreet. Wat betreft beeldportret kan je zelf beslissen hoe je in beeld wilt komen. Het is mogelijk dat je je webcam zo kunt afstellen dat men alleen je 'body' ziet en niet je gezicht. Dit is een begrijpelijke keuze als anoniem zijn belangrijk voor je is. Zodra je actief bent kan het zijn dat je jezelf op vele websites terug vinden kan ter promotie. Dit om voor jou en andere actieve modellen je bij een breed publiek aan te brengen.

Direct beginnen

Direct beginnen als webcam model

Meld je aan en begin direct. Dat is het voordeel van Studenten verdienen bij. Als enige in Nederland met een snelle aanmelding en hoge verdiensten. Tevens bepaal je zelf je eigen werktijden wanneer je wilt.

 
Volledige naam:
E-mailadres:
Geboorte datum:

Gebruik van het platform is toegestaan voor ieder persoon vanaf 18 jaar en ouder.
 
 

Direct beginnen

Direct aan de slag en beginnenZodra je bevestiging hebt ontvangen kan je direct aan de slag! Als student de ideaale mogelijkheid om direct bij te verdienen via internet.

Maandelijks geld

Maandelijkse betaling per bank Elke maand wordt je op een vaste dag uitbetaald. Het bedrag dat je verdiend zal altijd exclusief btw aan je worden uitgekeerd. Factuur is inbegrepen.

Geen onderscheid

Ook als minder mooie vrouw werken als webcam model Er is geen onderscheid aan hoe mooi je dient te zijn. Mannen en vrouwen kunnen zich aanmelden via de website van Studenten verdienen bij.

Bellen ook mogelijk

Bellen met klantenBellen is ook mogelijk met bezoekers. Via ons nieuwe platform "Bellen" kom jij ook op andere manieren in contact met extra verdiensten per keer.